Spareribs Sranang
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 30 minuten (excl.marineren).
Ingrediënten
500 gram spareribs
1 potje (360ml)
Faja Lobi Roast Red Pork
Bereidingswijze: Snijdt de spareribs in de gewenste stukken; meng 1 vers
geperste sinaasappel, 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels ketchup met de
Roast Red Pork (marinade) en marineer de spareribs hierin 2-3 uur. Bak het
vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
Serveertip: Serveren met rijst, nasi, bami, noodles, aardappel.
Variatietip: Rooster, grill of barbecue de spareribs eens. TIP: Marineer
de spareribs één nacht tevoren in de koelkast.
Bereiden
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Witte kool voor Masoesarijst
Fusilli Blanda
Orgeade - Kokos Drink
Masterbeef Kronto Merkie (Masterbeef met cocosmelk en snijbonen)
Sate