Spareribs Sranang
Aantal personen: 4Bereidingstijd: 30 minuten (excl.marineren).
Ingrediënten
500 gram spareribs
1 potje (360ml)
Faja Lobi Roast Red Pork
Bereidingswijze: Snijdt de spareribs in de gewenste stukken; meng 1 vers
geperste sinaasappel, 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels ketchup met de
Roast Red Pork (marinade) en marineer de spareribs hierin 2-3 uur. Bak het
vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
Serveertip: Serveren met rijst, nasi, bami, noodles, aardappel.
Variatietip: Rooster, grill of barbecue de spareribs eens. TIP: Marineer
de spareribs één nacht tevoren in de koelkast.
Bereiden
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Maizenakoek Sarnami
Sjoerkoro Caribbean (Caribbische zuurkool met Masterbeef)
Kouseband met Garnalen
Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)
Sate